Din kurv

info@handdyed.dk / Fri fragt over 1.000 kr.

Handdyed.dk farver og sælger kvalitetsgarner til strikkeglade danskere

Handdyed by Charlotte Spagner

Velkommen indenfor i mit unikke farveunivers. Visionen med Handdyed er, at der skal tilbydes kvalitetsgarn i alverdens farver.Alt garn fra Handdyed er håndfarvet, og missionen er også at farve garnet på den mest miljøvenlige vis – generelt skal produktionen være så miljøvenlig som muligt, hvorfor vi blandt andet har etableret solceller til at dække elforbruget, der er i forbindelse med farvning af garnet. Med hensyn til selve farvningen af garnet så er denne proces også miljøvenlig.

Når garnet farves er det vigtigt for os, at alle de farver, der bliver anvendt, er godkendte og er uden tungmetaller. Derudover er opskrifterne nøje udregnet, således garnet, der skal farves, kommer til at opsuge så godt som alt farvestoffet. På den måde kan vi nemlig bruge vandet flere gange, og sikre os, at der ikke bliver udledt noget overskudsfarve i vores spildevand.

En kreativ verden med farvestrålende garn

Charlotte Spagner startede Handdyed, og har siden 2016 arbejdet fuld tid med at håndfarve garn. Charlotte er egentlig uddannet læge og har arbejdet som dette i små ti år, lige indtil den kreative del af hende og interessen for håndarbejde fik hende til at trappe ned på lægefaget og op i håndarbejdsfaget.

Charlotte har sit eget farveværksted derhjemme, hvor hun farver alt garnet, som der sælges på webshoppen og i butikken. Håndarbejde har alle dage trukket i Charlotte, hvor hun også har givet sig i kast med alt lige fra spinding, plantefarvning og strik til vævning og hækling. Kreativiteten har også resulteret i en bog om vævestrik samt et utal af spændende og inspirerende opskrifter.

En hel verden af garn

Hos Handdyed finder du et væld af lækkert, højkvalitets garn, der er håndfarvet i det flotteste farver. Både på webshoppen og i butikken finder du meget forskelligt garn, som du kan vælge imellem.

Du støder blandt andet på mohairgarn, alpacagarn og bomuldsgarn samt andre lækre garnkvaliteter. Her kan du finde det lækreste garn i smukke farver til dit næste spændende strikkeprojekt.

Garn findes i mange forskellige former og størrelser – det giver en fantastisk frihed til at kunne lave mange forskellige projekter og kombinationer med garnet. I butikken i Aalborg og på webshoppen finder du et væld af forskelligt garn. Tag på opdagelse i alt det forskellige garn og find garn i en skøn farve til dit næste strikkeprojekt.

Opskrifter og alt hvad du skal bruge

Er du på udkig efter en ny spændende strikkeopskrift? Her kan du finde et væld af skønne strikkeopskrifter, som har forskellige sværhedsgrader. Opskrifterne byder på mange forskellige mønstre, farvesammensætninger og former. Opskrifterne indbyder til kreativitet med farverne, du vælger nemlig helt selv, hvilke farver du vil arbejde med i dine strikkeprojekter – på den måde får du skabt noget unikt og personligt med one of a kind garnnøgler af håndfarvet garn.

Find spændende opskrifter på blandt andet cardigans, pullovers og tørklæder med spændende mønstre og bud på fede farvesammensætninger. Her kan du også blive inspireret til brug af perler og knapper på dine strikkede ting.

Gå på opdagelse på handdyed.dk og i Charlottes Univers

Her på hjemmesiden finder du et helt univers af farver og garn. Idéen med hjemmesiden er at give brugeren en så behagelig rejse rundt som muligt. Derfor finder du en overskuelig menu i toppen samt et overblik i bunden af siden. her på hjemmesiden får du et nemt og overskueligt overblik over alt det forskellige garn, du kan finde her i webshoppen.

Ud over en hel verden af garn så finder du også andre spændende sager her på hjemmesiden. Du kan blandt andet gå på opdagelse i de fine knapper, der er her. Du kan også finde et væld af forskellige, spændende opskrifter – tag et kig og bliv inspireret til dit næste strikkeprojekt…