Din kurv

info@handdyed.dk / Fri fragt over 1.000 kr.

Garnbutik i Aalborg

En verden af håndfarvet garn i hjertet af Aalborg

På noget nær den bedste placering i Aalborgs gågader finder du butikken. I Bispensgade 22. Her træder du ind i en verden af garn – ikke hvilken som helst verden – det er en verden af lækkert, håndfarvet kvalitetsgarn, som indbyder til kreative projekter. Butikken bugner af farvestrålende nøgler af garn i forskellige typer og kombinationer.

Når du træder ind i butikken, bliver du mødt at et dygtigt og erfarent butikspersonale, der altid står klar, hvis du har nogle spørgsmål til de forskellige garnnøgler, kvaliteter, opskrifter, eller noget helt andet. I butikken finder du også et spændende outletområde, hvor der er forskellige garnrester, partivarer, udgåede farver og kvaliteter – her kan du gøre et godt kup til dit næste interessante strikkeprojekt.

Butikken i sig selv har et kreativt, unikt, skørt og farvestrålende udtryk – her er der ikke noget der er for anderledes og tosset, det er blot spændende og udforskende. Der er fede kombinationer af farver, garner og mønstre her i butikken. Du finder også håndlavede smykker i butikken, hvor der er knald på farverne og kreativiteten.

Én butik – masser af lækkert og håndfarvet kvalitetsgarn

Handdyed i Aalborg er nok den garnbutik i Danmark, måske endda i hele Skandinavien, hvor der er det største udvalg af håndfarvet garn. Her finder du intet mindre end 70+ forskellige håndfarvede farver, der er fordelt på forskellige lækre kvaliteter af garn. Hos Handdyed er nytænkning og anderledes nogle af nøgleordene. De opskrifter, der bliver lavet, emmer af nytænkning – for hvorfor strikke en trøje, der ligner alle de andre, du har i skabet?

Opskrifterne, du finder her på siden, inviterer til kreativitet og eksperimentering. I nogle af opskrifterne finder du blandt andet strik med perler eller strik med broderi. Selvom vi følger opskrifter, er der alligevel en kæmpe frihed. Når du har fundet den opskrift, du vil følge, så har du frit slag, når det kommer til farvevalget – på den måde kan du gøre dit strikkeprojekt helt unikt – og endnu mere unikt og one of a kind med perler eller knapper.

Butikken er en kreativ sammensætning af et væld af farver og de lækreste garnkvaliteter. En verden af unika strikdesign i farvestrålende garnkvaliteter. I butikken i Aalborg kan du tage på opdagelse i alt det unikke og farverige garn, de spændende opskrifter, alt det sjove tilbehør og de enestående smykker..