Din kurv

info@handdyed.dk / Fri fragt over 1.000 kr.

Charlotte på TV2

Charlotte på TV

Charloltte på TV2

FARVEL TIL ET LIV SOM LÆGE GODDAG TIL ET LIV MED GARN

Jeg er egentlig en meget privat person, der ikke bryder mig særligt om opmærksomhed.

Alligevel lod jeg mig overtale til at blive interviewet af TV2 Nord journalist til program på TV2 Nordliv. Her fortæller jeg bla. om min passion for farver, hvordan jeg fremstiller mit håndfarvede garn, samt hvordan jeg er startet op som selvstændig med Handdyed.dk.

Jeg har strikket siden jeg var 9 år, dengang var det bestemt ikke moderne. Det er det blevet, og jeg føler mig meget privilegeret over at jeg kan beskæftige mig med det jeg brænder for.

Jeg elsker allermest farver – farver på garn, farver på perler – farver alle steder.

Jeg er nok lidt Rasmus Modsat. Der skal ikke være noget farvepoliti som bestemmer, hvilke farver der passer sammen, og hvilke der ikke gør, og jeg arbejder bevidst med at sammensætte nye kombinationer af farver. Gerne farver som “ikke lige matcher”. Det gør heller ikke noget at mine designs og garner provokerer en lille smule.

Udover garn er jeg også meget optaget af perler, de findes nemlig også i en nærmest uendeligt antal forskellige farver og former. Jeg bruger dem til at fremstille smykker, men også som integrerede elementer i mine strikdesign.

Du kan mere komme mere med indenfor i mit univers af farver og strikdesign, ved at se hele interviewet og programmet her

Skulle du have fået lyst til at sammensætte dine egne farver, så se mine over 80 forskellige farver i 12 forskellige kvaliteter her i min webshop

Du kan også komme på min besøg i min butik, hvor du kan se og røre alle mine garner og designs. Du kan se åbningstider og anden information her

Skulle du har fået lyst til at læse mere om mine mange forskellige garnkvaliteter og farvemetoder, kan du læse mere her i Charlottes Univers, det kunne fx være om Silky Mohair eller Mohair garn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *