DEN ALSIDIGE

“Den Alsidige er vores håndfarvede 100% superwashed merino med en løbelængde på 300m/100g. Jeg anbefaler strikkepind 3 – 4,5 mm – jeg får en strikkefasthed på 24 masker/10 cm på pind 4 mm. Vi har valgt at kalde den for “Den Alsidige” netop på grund af dens mange anvendelses muligheder. I det at den er superwashed behandlet kan den gå i vaskemaskinen og er absolut kradsefri. Den er derfor særdeles velegnet til baby- og børnestrik. Endvidere er “Den Alsidige meget anvendelig til alverdens beklædning…..trøjer, sweatre, huer, vanter med meget mere. Nedenstående giver jeg nogle ideer til opskrifter hvor “Den Alsidige med fordel kan anvendes. Så gå på opdagelse i de 70+ farver der er at vælge i mellem.

Af vores egne design, som du kan finde gratis på vores webshop kan nævnes “cirkus” og “vanilje raglan” og “welsh”

cirkus
vanilje raglan
welsh

“NAVELLI” er et fint design fra “Caitlin Hunter” aka “Boyland knitworks”

navelli

“Dingley Dell” er et design fra “Isabell Kraemer” som vil egne sig fint til “Den Alsidige”

Dingley Dell

“Pink Velvet” fra “Andrea Mowry” er et andet godt bud.

Pink Velvet

“Willum´s Selebukser fra “Petitknit” vil være et godt bud…og husk at garnet kan vaskes i vaskemaskinen 😉

Willum`s Selebukser

En af mine yndlings strik-designere er “Vera Valimaki”. Hun har blandt andet lavet dette fine design “Breathing Space som jeg selv for et par år tilbage har strikket op i “Den Alsidige”.

Breathing Space

Jeg håber at i har kunne finde lidt inspiration i ovenstående strik-design, og at i ikke er blevet alt for afskrækkede af at flere af dem er på engelsk. Og hvis i ikke allerede kender “Ravelry” så kan jeg kun tilskynde til at man stifter bekendtskab med denne vidunderlige inspirationskilde.

Kategorier

Kategorier