Din kurv

info@handdyed.dk / Fri fragt over 1.000 kr.

HVEM ER VI??

Over de næste par uger har jeg den glæde at præsentere dig for de dejlige medarbejdere som gør det muligt (og fornøjeligt) at drive Handdyed.dk.

Som den første på scenen har vi Lise Lotte. Lise Lotte har været med siden vi åbnede vores butik i Alborg i august 2021. Uden Lise Lotte er jeg slet ikke sikker på at vi havde turde kaste os ud i projekt BUTIK. Lise Lotte er en super erfaren strikker, og jeg tvivler på at der er et strikke spørgsmål/problem som hun ikke kan løse. Endvidere er regnskabsdelen i meget sikre hænder hos Lise Lotte. Vi føler os på alle mulige måder meget heldige at hun sådan lige “faldt ned i vores skød” på det helt rette tidspunkt. Her er hvad hun siger om sig selv:

Mit navn er Lise Lotte og jeg har været ansat i Handdyed siden august 2021, hvor vores skønne butik i Aalborgs gågade åbnede. De fleste dage er jeg at finde bag disken i butikken, her står jeg klar til af hjælpe og rådgive dig omkring strik og garnvalg og alt muligt andet garnrelateret.

Jeg har strikket siden jeg var en ganske lille pige, hvor min mormor introducerede mig til strikkeverdenen. Så jeg har strikket stort set hele mit liv, nogle perioder mere end andre. Jeg kan også mestre en hæklenål og til tider en broderinål. Men strik er min helt store passion, og de sidste 5 år har jeg strikket modeller op for flere designere og garnbutikker samt teststrikket en del også.

Rent privat er jeg gift med Per og mor til 3 teenagedrenge, vi bor i en mindre landsby lidt uden for Aalborg. Jeg har arbejdet med regnskab og bogholderi i over 25 år, mens strik og garn gradvist fyldte mere og mere i mit liv. Så da jeg fik muligheden for et karriereskifte over i garnbrancen, var jeg ikke et sekund i tvivl om at det var det helt rigtige for mig.

2 comments

  1. Bente Ludvigsen

    Hej hej! Hvilket garn vil du anbefale til Petitnit ingen dikkedarer?? Ikke mohair. Vh. Bente.

    1. hejsa
      Så kan jeg anbefale “Den Uventede”.

Comments are closed.