Menu
Shop

Unikke håndlavede smykker

…alle i skønne farver. Dem producerer jeg, når strikkepindene lige skal have en pause. Når jeg ikke farver garn, strikker eller prøver nye opskrifter af, kan jeg finde på at lave nogle farverige og unikke smykker i hånden. Her kan du få et overblik over de håndlavede smykker, jeg sælger lige nu.

Der bliver selvfølgelig løbende skiftet ud i sortimentet, da hvert smykke er håndlavet og unikt. Her kan du finde gaven til din mor, svigermor, kæreste eller en helt fjerde, der kunne bruge et flot smykke, der er helt unikt.

Nikkelfri øreringe lavet i hånden

Hos Handdyed by Charlotte Spagner har vi også andet end lækkert håndfarvet garn. Du finder blandt andet et alsidigt udvalg af flotte, håndlavede smykker. Heriblandt et væld af forskellige øreringe.

 

Øreringene er alle sammen nikkelfri, så de kan bruges af størstedelen af jer, der har huller i ørerne. Med nikkelfri øreringe kan du gå med de flotteste smykker, som samtidig er venlige mod huden, så du ikke udvikler allergier. 

 

Du finder øreringe i forskellige størrelser her på siden. Der er nogle, der er lidt lange, hvor andre er kortere hænge øreringe. Nogle har større perler, hvor andre har mindre. På nogle af øreringene er der rigtig knald på farverne, hvilket gør at de kan være et rigtig fint kompliment til et outfit.

 

Farverige håndlavede fingerringe

Her på siden finder du også et bredt og farverigt udvalg af flotte håndlavede fingerringe. Farverne i fingerringene giver et fedt spil til dit outfit og kan samtidig gøre, at du kan skille dig lidt ud med dit unikke smykke.

 

Ringene er one of a kind – alle har hver deres unikke look og udtryk. De forskellige ringe bliver lavet i én størrelse. Størrelserne på ringene kan variere, så det er vigtigt at være opmærksom på at tjekke størrelsen på den eller de ringe, du har set dig lun på. 

 

Fingerringene er lavet af en blanding af glas- og plastikperler med en smuk og unik sten i midten af ringen. Nogle af fingerringene har en rund form, hvor andre har en lidt mere oval form.

 

Flotte halskæder lavet i hånden med unikke perler og farver

Unikke håndlavede halskæder finder du også i mit smykkesortiment her hos Handdyed by Charlotte Spagner. Du finder one of a kind halskæder her på siden – de er alle sammen unikke og håndlavede.

 

Ikke to halskæder er ens – selvom jeg kunne sætte perlerne på lige præcis, som jeg gjorde på den sidste halskæde, så gør jeg det ikke. Hver halskæde skal være unik og one of a kind – det er sådan med alle mine smykker, der findes kun én af hver.