Din kurv

info@handdyed.dk / Fri fragt over 1.000 kr.

VINDUES-DEKORATION

PAPIR- PYNT

Jeg har sagt det før, men nu siger jeg det lige igen; “Jeg syntes simpelthen det er så mega SJOVT at finde på dekoration til vinduerne i butikken i Bispensgade i Aalborg”. Tryk HER for at se mere. Og godt det samme, for der er 3 KÆMPE vinduer på ca. 3 x 4 meter at lege med.

Jeg har de sidste dage produceret papirs udsmykning i form af primært papir-frugter. Jeg har kigget på billeder af vindruesklaser, mandarin- og citrongrene, brombærklaser med mere, og har efter bedste evne forsøgt at skabe noget der bare lignede lidt med de materialer jeg havde til rådighed. Og overordnet set er jeg ret godt tilfreds. Jeg har spottet et træ i vores skov som er væltet i den seneste storm, og dette træ er omklamret af en stor efeu. Planen er, at snuppe de lange snoede grene af efeu´en og på en eller anden måde få grenene draperet omkring de store vinduer i butikken. herpå skal så de mange papir-frugter hænges!!!!

Jeg laver selvfølgelig en opfølgning når det hænger klar i butikken med masser af billeder.

Ind til da, kan i lige nyde en lille film fra butikken:

Er der nogle som kunne tænke sig at vide mere om hvordan jeg laver papirblomster og papirfrugter mm?? Eventuelt som en tutorial her på kanalen!?

RIGTIG, RIGTIG GOD DAG DERUDE.