Fluffy Alpaca Mix

160,00 kr.210,00 kr.

Vores håndfarvede ”Fluffy Alpaca Mix” har en spændende og lidt usædvanlig fibersammensætning. Den består af 38% baby alpaca, 25% non-superwashed merino og 37% pima bomuld, med en løbelængde på hele 400 meter.

Anbefalet strikkepind: 3 – 6 mm. (16-24 m/10 cm)

Løbelængde 400m/100g.

Sælges i bundter á 100g.

(tidligere kendt som “Den uventede”)

Se alle vores øvrige garnkvaliteter HER

Fluffy Alpaca Mix
Fluffy Alpaca Mix 160,00 kr.210,00 kr.

FLUFFY ALPACA MIX

Vores håndfarvede ”Fluffy Alpaca Mix” har en spændende og lidt usædvanlig fibersammensætning. Den består af 38% baby alpaca, 25% non-superwashed merino og 37% pima bomuld, med en løbelængde på hele 400 meter. Baby alpaca ulden kommer fra den allerførste klipning, hvilket er det absolut fineste og blødeste. Merino ulden er non-superwashed, hvilket betyder at ulden har beholdt sine mange gode egenskaber. Pima bomuld er en betegnelse for bomuld som indeholder de længste og blødeste bomuldsfibre. Alt i alt gør denne unikke kombination af fibre ”Fluffy Alpaca Mix” til en spændende, ultrablød, slidstærk og ”fluffy” kvalitet.
”Fluffy Alpaca Mix” er perfekt til dem der ønsker en lettere ”fluffy/behåret” garnkvalitet som ikke fælder. Lagt dobbelt får vi samme strikkefasthed som for ”Tyk Mohair”.
”Fluffy Alpaca Mix” egner sig perfekt til alle typer beklædningsgenstande samt huer, tørklæder med meget mere.
Typisk vil man strikke et garn med en løbelængde på 400 meter på strikkepind 3-4 mm, men ”Fluffy Alpaca Mix” kan sagtens strikkes på strikkepind 4 – 5 mm, hvilket gør den meget drøj i brug. Jeg har strikket en sweater i størrelse L til mig selv på pind 4,5 mm, og kun brugt 230g garn.
Læs eventuelt mere om hvordan vi anbefaler, at du strikker med håndfarvet garn HER.
OBS. Vær venligst opmærksom på at garnet er håndfarvet og indfarves i små portioner, farverne kan variere fra indfarvning til indfarvning.

Produktinformation:
– Indhold: 38% baby alpaca, 25% non-superwashed merino, 37% pima bomuld.
– Vægt: 100g.
– Løbelængde: 400 meter/100g.
– Strikkefasthed: 16 – 24 masker/10 cm
– Anbefalet strikkepind: 3 – 6 mm.
– Vaskeanvisning: Håndvaskes i lunkent vand med uldsæbe. Ligges fladt til tørring.
– Mere information: Non-superwashed, håndfarvet.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg