Suri Alpaca/Silke Light

170,00 kr.225,00 kr.

Vores super bløde ”Suri Alpaca/Silke Light” består af 74% baby suri alpaca og 26% mulberry silke og har en løbelængde på 300 meter/50g.

Anbefalet strikkepind: 3 -5 mm. (18-26 m/10 cm)

Løbelængde 300m/50g.

Sælges i bundter á 50 g.

Se alle vores øvrige garnkvaliteter HER

Suri Alpaca/Silke Light
Suri Alpaca/Silke Light 170,00 kr.225,00 kr.

SURI ALPACA/SILKE LIGHT

Vores ”Suri Alpaca/Silke Light” består af 74% baby suri alpaca og 26% mulberry silke og har en løbelængde på 300 meter/50g.

Der findes to typer alpaca; suri og huacaya. Suri alpacaen er mere sjælden og udgør ca. 5% af alpacabestanden. Håret fra suri alpacaen er længere og mere glansfuld.
Alpacauld beskrives som: blødt som cashmere, varmere end fåreuld og med silkens glans.
Baby suri alpaca betegner uld fra alpacaens allerførste klipning, hvilket er det absolut fineste og blødeste. Mulberry silke er betegnelsen for den ”kultiverede” silkeorm som fordres med blade fra morbærtræet, silken kommer fra silkelarvens puppe. Denne kombination af baby suri alpaca og mulberry silke danner et garn, som er helt uovertruffent blødt, glansfuldt og luksuriøst – en fornøjelse at strikke med.

”Suri Alpaca/Silke Light” er det blødeste fluffy garn, og kan både strikkes alene til bløde luftige strikkeprojekter eller anvendes som følgetråd. Det kan også erstatte mohair som følgetråd. Vi anbefaler strikkepind 3 – 5 mm. Læs eventuelt mere om hvordan vi anbefaler, at du strikker med håndfarvet garn, klik her.

OBS. Vær venligst opmærksom på at garnet er håndfarvet og indfarves i små portioner, farverne kan variere fra indfarvning til indfarvning.

Produktinformation:

  • Indhold: 74% baby suri alpaca og 26% mulberry silke.
  • Vægt: 50g.
  • Løbelængde: 300 meter/50g.
  • Strikkefasthed: 18 – 26 masker/10 cm
  • Anbefalet strikkepind: 3 -5 mm.
  • Vaskeanvisning: Håndvaskes i lunkent vand med uldsæbe. Ligges fladt til tørring.
  • Mere information: Non-superwashed, håndfarvet.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg